INTOCHT SINTERKLAAS

14 november 2020 is Sinterklaas weer in Capelle
2020/10/27 09:30:16

Capelle maakt zich op voor de komst van Sinterklaas en zijn gevolg.

Hij komt hij komt die beste Sint,

Vandaag mochten wij ( Stg Capelse Festiviteiten )  bijgevoegde brief ontvangen uit Madrid met de mededeling dat Sinterklaas ook dit jaar weer naar Capelle ad IJssel komt.

Het zal alleen wat anders gaan dan voorgaande jaren, helaas geen groots ontvangst op het Vuijkterrein met de stoomboot, ook geen ontvangst op het Stadsplein door de burgemeester en het bijbehorende kinderprogramma met topartiesten.

Dit jaar zal de boot van Sint en een klein gevolg rond 6 of 7 nov in Capelle arriveren en moet dit gezelschap volgens de internationale regels 10 dagen in Quarantaine voordat zij zich mogen begeven onder de Capelse jongeren.

Van de aankomst zullen opnames worden gemaakt en direct worden uitgezonden via de diverse kanalen.

Ook zal de locale Omroep Capelle aan boord stappen om opname’s te maken van deze intocht en uitzenden via hun programma op zaterdag 7 nov van 10 uur tm 12.00 uur.

Bij aankomst in Capelle zal de boot bij de woning van de Burgemeester langs varen zodat hij hem vanuit zijn woning welkom kan heten.

Helaas, het kan even niet anders maar het belangrijkste is dat Sinterklaas dit jaar Capelle ad IJssel niet hoeft over te slaan.

Waar de Sint in quarantaine zal gaan is op dit moment nog niet vastgelegd, maar kinderen kunnen vanaf 6  nov brieven / tekeningen opsturen naar Buurthuis de Trefhoek, Schermerhoek 506, 2905 TW Capelle ad IJssel, de vrijwilligers van dit buurthuis zullen dan zorgdragen dat alles bij Sinterklaas wordt afgeleverd.

Blijf deze website volgen want zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zal dit hier te lezen zijn!

,

14 November 2020

Geen aankomst Vuijkterrein

Geen aankomst Stadsplein

Ontvangst door de Burgemeester is al gebeurd op 7 november jl.

Opname gemaakt door omroep Capelle worden uitgezonden

Geen show op het Stadsplein

Ons Programma

Op dit moment kan er door het Corona virus en de genomen maatregelen door het kabinet, geen ontvangst plaats vinden op 14 november.

"Kom je Sinterklaas"

Dans met ons mee

De intocht van Sinterklaas gaat niet door, maar je kunt wel dansen op het nummer  “Kom je Sinterklaas” .
Ook is het dansje via  Youtube beschikbaar.
Gebruik de youtube link om het dansje te oefenen.